fredag, februari 26, 2010

La paloma online



Om du inte provat detta vin tidigare så är det på tiden att du gör det nu. 79 kr och jättegott!
Jag gjorde Coleslaw för första gången idag, i coleslaw måste man ha vitkål, vitkål går inte köpa i en liten förpackning, du måste köpa ett helt enormt bowlingklotsliknande huvud(!!) som tar upp hela din kyl. Vad jag ville tala om är att det går att göra coleslaw utan majonäs, det blir gott ändå... om det nu skulle vara någon mer därute som skulle vilja göra coleslaw men missade handla hem majonäs efter 3 timmars i kö på Ica Maxi en fredagseftermiddag och när ni äntligen kommit därifrån och nästan är hemma inser att någon har stulit er HYRDA parkeringsplats, IGEN, varpå ni skriver en lapp som ni omsorgsfullt snor in i plast (eftersom det regnar) och när detta väl är klart att fästa på bilen så dyker ägaren upp och kör i väg med bilskrället och du får inte ens användning av din lapp utan får istället hoppa in i bilen igen och parkera din bil på rätt ställe! Som sagt det går utan majonäs....det blir bra ändå!

3 kommentarer:

  1. hahahah skrattar åt det där med lappen och parkeringen! Så nesligt när du vågat bli arg officiellt och allt. Däremot så blir jag så förundrad över hur man kan bli sugen på coleslaw?? Å en fredag till råga på allt?

    SvaraRadera
  2. åt du bara coleslaw? för då vet jag inte om du ska umgås med så många idag då det ska sätta igång magen ganska bra. bra av dig att bli lite arg och faktiskt göra nåt åt... you go girl. / ellinor

    SvaraRadera
  3. Coleslaw är ju mumma! Men vad använde du som klägg? Creme fraiche? Jag gillar inte majonnäs å skulle gärna göra ditt alternativ :)

    SvaraRadera